معرفی برد هوشمند ای برد 82N
برد هوشمند با عناوین مختلفی از قبیل اسمارت برد، تخته هوشمند، وایت برد هوشمند و تخته وایت برد هوشمند نامگذاری شده است. برد هوشمند به کاربران اجازه میدهد تا مطالب، عکسها، فیلمها و تمامی اطلاعات موجود در کامپیوتر و یا لپتاپ را بهآسانی بر روی صفحه بزرگ 82 اینچ اسمارت برد مشاهده نمایند و باقابلیت لمسی به کاربر اجازه میدهد تا محتویات مطالب را بهراحتی با انگشت دست کنترل کند. لازم به ذکر است که برای نمایش تصویر نیاز به ویدئو پروژکتور هست.
تکنولوژی برد هوشمند
برد هوشمند ای برد در دو مدل مختلف ساخته شده است، یکی eboard 82N و دیگری eboard 82C ، هر دو مدل از تکنولوژی اینفرارد یا IR بهره می برند. در این تکنولوژی شما می توانید با دست، قلم مخصوص و یا هر وسیله ای که به برد آسیب نزند می توان بر روی برد اقدام به نوشتن کرد. این بردها اصطلاحا تمام لمسی هستند و مانند تکنولوژی قدیمی مگنت لازم نیست حتما از قلم مخصوص استفاده کرد.
اما تفاوت این دو مدل در نوع روکش این بردها هستند، مدل ای برد 82N دارای روکش نانو و مدل ای برد 82C دارای روکش سرامیک است. در مدل سرامیک امکان نوشتن با ماژیک وایت برد وجود دارد و به راحتی می توان آن را پاک کرد. بردهای هوشمند ای برد در کنار برد هوشمند پروگرس یکی از بهترین بردهای هوشمند موجود در بازار است.
کیفیت برد هوشمند
- 1رزولوشن: تعیینکننده تعداد پیکسل بهکاررفته در برد هوشمند میباشد که هرچقدر رزولوشن دستگاه بالاتر باشد، کیفیت تصویر مشاهده شده نیز بهتر میگردد.
۲- تعداد کاربر: در بازار تعداد ۲ کاربر همزمان و ۱۰ کاربر همزمان وجود دارد. هر چه تعداد کاربر بیشتر باشد، قیمت دستگاه نیز بالاتر است. علت اینکه در برخی برد های هوشمند فقط دو کاربر میتواند کار کنند این است که در PCB بهکاررفته، تعداد دیودها و خازنهای بهکاررفته بسیار کم است و سنسورها قادر به شناسایی نقاط نزدیک به هم نیستند و نمیتوانند خطوط نزدیک به هم را شناسایی کنند. البته در ظاهر بیشتر از دو نفر نمیتوانند از وایت برد هوشمند استفاده نمایند ولی نکته مهم این است که به علت PCB ارزان بهکاررفته در برد هوشمند دو کاربر همزمان، دقت عملکرد تخته هوشمند پایین میباشد.
۳- جنس صفحه رویه: جنس رویه برد هوشمند میتواند ملامین، روکش نانو و روکش سرامیک باشد. سری برد هوشمند ای برد 83N دارای ویژگی ضد خش و ضدضربه میباشد.
۴- جنس لایه میانی: یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در کیفیت تخته هوشمند، لایه میانی میباشد که در بازار دو جنس MDF و Honey Comb وجود دارد. تخته MDF بسیار ارزانتر و سنگینتر از Honey Comb میباشد و همچنین MDF بعد از چند سال در مناطق مرطوب ، شرجی و خیلی گرم پف میکند و دچار مشکل میگردد.
۵- مقدار خطای سیستم: محلی که کاربر بر روی صفحه برد هوشمند کار میکند و محلی که برد هوشمند نمایش میدهد، تقریباً خطایی وجود دارد که هرچقدر این خطا کمتر باشد، نشاندهنده کیفیت بهتر دستگاه میباشد. در برد های هوشمند ای برد مقدار خطا نزدیک به صفر است.
۶- جنس فریم: دو مدل فریم در بازار وجود دارد: پلاستیکی و آلومینیوم. در فریم آلومینیوم، امکان شکستن و ترک برداشتن فریم وجود ندارد. ساخت جنس فریم ای برد آلومینیوم است.
راهاندازی برد هوشمند
در ابتدا باید نرمافزار eBoard e-class را از روی CD موجود در پکیج دستگاه بر روی لپ تا یا کامپیوتر نصب نمایید.
بعد از نصب پروژکتور به سقف و نصب تخته هوشمند به دیوار، برای استفاده از تخته وایت برد، باید کابل USB متصل به برد هوشمند را به پورت USB کامپیوتر و یا لپتاپ وصل نمایید. برق اسمارت بورد از طریق کابل USB که به کامپیوتر و یا لپ تاب وصل میگردد، تغذیه میگردد. از طرفی دیگر، ویدئو پروژکتور با اتصال به کامپیوتر و یا لپتاپ، تصویر را بر روی تخته هوشمند انعکاس میدهد.
نرمافزار برد هوشمند
برای دانلود نرمافزار ورژن ویندوز برد هوشمند 82N بر روی لینک ذیل کلیک نمایید
دانلود نرم افزار برای برای ویندوز برد هوشمند نانو 82N
دانلود نرم افزارر ورژن اندروید برد هوشمند نانو 82N
دانلود نرم افزارر ورژن سرور برد هوشمند نانو 82N
دانلود نرم افزارر ورژن لینوکس برد هوشمند نانو 82N